Escola Tomàs Raguer

BUTLLETÍ INFORMATIU CURS 2013-14

 Cliqueu a sobre del logotip de l'escola i podreu llegir el butlletí informatiu d'aquest curs. Moltes gràcies.

 

ASSOCIACIÓ ANIMALS VIDA DIGNA

La Flora, L'Anna i la Judit en representació de l'Associació Animals Vida Digna han vingut a l'escola  per sensibilitzar-nos més, si cal, de la cura que necessiten les mascostes. Ha estat una xerrada molt amena que des dels més petits als més grans hem pogut gaudir. 

Voleu col·laborar? Si llegiu la presentació sabreu com ho heu de fer. Som-hi!!!

FESTA DE FI DE CURS- AMPA 2015

 

Comença la Festa Major de Sant Eudald

.imageEls Randellaires no fallen a la cita amb la música tradicional i Sant Eudald

La Trobada de Música Tradicional del Ripollès, amb la participació dels alumnes de cinquè de primària de la comarca, esdevé un dels actes més destacats del primer dia de Festa Major. Mireu quin goig que fan els nois i noies de la nostra escola. 

Els Randellaires i els alumnes de cinquè de primària de les escoles de la comarca no van fallar a la cita amSant Eudald. Divendres a la tarda, poques hores abans de l'inici oficial de la Festa Major, es va celebrar una nova edició –i ja en van onze- de la Trobada de Música Tradicional del Ripollès.

Enguany es va tornar a la plaça Sant Eudald –l'any passat es va celebrar a la Lira- i es va optar per dividir els cantaires en quatre grups de colors: vermell, negre, verd i blanc-. La cantata, que es va enregistrar, va versar sobre la llegenda d'Otger Cataló i els nous barons de la fama, un dels mites fundacionals del país. El randellaire Cèsar Ollé, conegut per fer de Comte Arnau en alguna ocasió, aquesta vegada es va convertir en el personatge que "cinc segles després va donar nom a Catalunya".

La Trobada de Música Tradicional va acabar amb un parell de cançons a càrrec dels Randellaires seguides amb molta atenció per alumnes i les desenes de pares i mares que es concentraven a l'entorn de la carpa. I també amb un missatge políticocultural: "Aconseguirem la llibertat abans amb la música que no pas amb les guerres", en referència a les diferències entre l'actualitat i l'Edat Mitjana.

Aquesta notícia ha sortit al diari digital Ripolles.info. Si cliqueu la foto us hi portarà

Robòtica a l'escola

Tastet de robotíca...